Pohištvo po meri

Pohištvo izdelano po meri omogoči popoln izkoristek prostora ter ga s tem naredi uporabnega, hkrati pa dovoli vaši domišljiji prosto pot pri soustvarjanju vašega doma.

Pred izdelavo pohištva se z vami pogovorimo ter vam svetujemo. Zagotavljamo vam izbiro kvalitetnih materialov, profesionalno obdelavo lesa in izdelavo pohištva s pozornostjo na najmanjšo podrobnost.

 

POGLEJTE NAŠE REFERENCE

 

 Kuhinje

Po meri izdelana kuhinja vam je prilagojena v vseh pogledih. Že na pogled vam mora biti kuhinja všeč, zato lahko sami izberete med ponujenimi barvami, barvnimi kombinacijami in materiali.

Postavitev opreme in kuhinjskih elementov pa bo takšna, da vam bo zagotavljala kar najbolj udobno uporabo kuhinje.

 Vgradne omare

Vsak kotiček lahko pride prav za shranjevanje garderobe, čevljev, knjig, ali česa drugega. Z vgradnimi omarami prostor izkoristimo tako, da bo zagotavljal čim več shranjevalnih površin.

Prav tako pa boste imeli v takšnih omarah večjo preglednost nad vašimi oblekami ali drugimi stvarmi, ki jih želite pospraviti.

 Otroške sobe

V otroški sobi bo vaš otrok preživel veliko časa. V njej se bo igral, učil, ustvarjal, spal. Zato mora biti pohištvo uporabno in hkrati prijetno na pogled – in predvsem všeč prav otroku.

Skupaj se pogovorimo o tem kakšno posteljo, mizo in omare si želi, predlagamo še kakšno svojo idejo ter izdelamo sobo, v kateri se bo otrok lahko res dobro počutil.

Posebej za otroške sobe predlagamo izbor ekološkega pohištva, ki je zaradi naravnih materialov, ki jih uporabljamo pri izdelavi prijazen do zdravja vaših otrok.

 Dnevne sobe

V dnevni sobi si radi ustvarimo prijetno okolje za preživljanje časa s svojimi najdražjimi. Klubske mizice, knjižni in dnevni regali pričarajo ambient kot si ga želite v dnevni sobi.

Možnosti za izbor barv, oblik, materialov je ogromno. Med njimi izberite tisto, kar je najbolj po meri vam, vaši družini in vašemu domu.

 Spalnice

V spalnici preživimo skoraj tretjino dneva in čeprav večino časa spimo, se zjutraj radi zbudimo v spalnici, ki nas s svojim videzom in uporabnostjo sveže popelje v nov dan.

Po meri vam izdelamo garderobne omare v nežnih, pomirjajočih odtenkih ali barvi lesa, dovolj veliko in udobno posteljo, ki vas zaziblje v sen ter nočne omarice, ki lepo zaokrožijo videz celotne spalnice.

 Predsobe

Ko pridete domov v predsobi najprej odložite jakno, ključe in sezujete čevlje. Funkcionalna predsoba z dovolj obešalniki in predalniki ali omaricami za čevlje, omara s predali ali policami, in ogledalom vam bo polepšala dan.

Predsoba pa je hkrati tista, ki ustvari prvi vtis. Z njo lahko pričarate vtis domačnosti, napoveste slog celotnega doma ali pa pokažete, da je vaše stanovanje nekaj posebnega.

 

 


V dogovoru z vami izdelamo tudi pohištvo za KOPALNICE, JEDILNICE, POSLOVNE PROSTORE, pa tudi samostojne OMARE, PREDALNIKE ali REGALE, ki jih želite vključiti v že obstoječ ambient.